MALATYA / BATTALGAZİ - ORDUZU KÜMEEVLERİ İLKOKULU

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda coşkulu bir tören düzenledik. Öğrenci ve velilerimizin yoğun katılım gösterdiği kutlama programımızda öğrenciler günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerden sonra çeşitli gösteriler ve yarışmalar düzenleyerek kendi bayramlarını coşkuyla kutladılar. Bu güzel program için emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Havaların ısınması ile birlikte Orduzu Gençlik Merkezi ile irtibat kurarak öğrencilerimize okulumuzda bir dizi etkinlik düzenledik. Badminton, yüz boyama, mangala, çeşitli yarışma ve müzik etkinliklerinin gerçekleştirildiği etkinlikle birlikte öğrencilerimiz oldukça eğlenceli vakit geçirdiler. Bu güzel etkinlikten dolayı Orduzu Gençlik Merkezi'ne teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Okulumuzun RAM'dan talebi üzerine ortaokul öğrencilerimize yönelik "Verimli Ders Çalışma Yöntemleri", "Akran Zorbalığı" ve "Mesleki ve Kariyer Planlama" seminerleri verildi. Başta RAM müdürü Mesut AŞIK olmak üzere eğitimlere katılan kıymetli hocalarımıza çok teşekkür ederiz.